Sista inlägget

Detta blir sista inlägget för helgen! Drar iväg om några timmar till Rasmus landställe. Hoppas på bra väder! Fick sluta redan vid 12 idag, kändes väldigt skönt. Ville bara hem och träffa min bebo, saknade honom faktiskt även fast det bara var igår sen vi sågs! ♥ Ska ladda ner lite låtar nu till ipoden som man kan lyssna på i bilen. Kan försöka ta massvis med bilder, med min dåliga mobilkamera.. Hehe, ha det bra allesammans! =)
 

Hos älsklingen

Har inte bloggat på några dagar men har inte haft tid för det.. Har jobbat som en dåre. Okej, kanske inte. Men har stigit upp klockan 6 varje dag när jag har lov, helt sjukt. På jobbet har vi för det mesta bara rensat källargångar denna vecka och flyttat massa cyklar till ett förråd. Får se vad som händer imorgon, men har för mig att vi skulle städa någonstans om jag minns rätt. Kratta bort löv från något hus eller något liknande. Aja, sitter just nu här hos Rasmus. Kom hit runt halv 7 och är jättetrött.. Ska väl röra mig hemåt snart. Känner att jag måste somna tidigt idag! Helt död på mornarna ju. Igår tvättade vi i tvättstugan och färgade mitt hår. Blev mycket ljusare! När färgen var i såg det helt vitt ut, gosh. Men det blev iallafall rätt bra. Kan ju kanske visa bild lite senare eller imorgon. Aja, hörs när vi hörs! =)

Kort inlägg

Godmorgon! Vaknade nyligen. Sov här hos älsklingen inatt. Åt nyss frukost och så får vi se vad som händer idag. Bara ta det lugnt tror jag! Ska göra iordning hans balkong lite också kanske.. Aja, hörs senare kanske =)

Lite mer från Kreta

På arlanda runt 4 på morgonen, åt frukost! =)
 
 
Framme på flygplatsen i Kreta!
 
Första dagen på stranden, väldigt trött..
 
 
 
Vår shopping, som fick följa med oss hem.. Haha.
 
All väntan på att få gå på planet och flyga hem till Sverige, men tyvärr blev det 16 timmar försenat...
 
Planet som vi egentligen skulle gå på.. Men det var ett tekniskt fel på ena vingen, så vi fick gå av igen.
 
Hotellet vi fick tillbringa natten på tills vi skulle in till flygplatsen igen.
 
En utmattad Emma..
 
Vid 5-tiden fick vi äntligen sätta oss på planet som skulle ta oss hem till Sverige! Åhååå

Nya blogg.se

Okej nu har jag sett det "nya" blogg.se som alla har bloggat om. Fattar faktiskt inte speciellt mycket jag heller som de flesta har skrivit, hehe men man lär sig väl med tiden. Kom nyligen hem från Rasmus, vi tog det bara lugnt och jag somnade i någon timme. Höhö men är man trött så är man, känner att jag inte mår speciellt bra. Trodde att jag höll på att bli friskare, men när jag väntade på tuben fick jag en känsla då man tror att allt i magen ska vända sig. Brrruuuh. Nu ska jag snart äta middag med mamsen och sedan blir det nog bara TV-kväll! Ha det bra, tror dock ingen har tid att läsa mina inlägg nu, men aja, vi höööörs! =)
 
Tagen på hotellrummet i Kreta! :D

Schysst bild


22 juni

Godmorgon! Vaknade väldigt tidigt idag, runt 9. Har redan fixat mig klart och sitter och väntar på att Rasmus ska vakna. Skulle åka dit tidiiigt hade vi sagt, haha men nej sömntutan sover ju fortfarande. Funderar på att ringa och väcka honom, fast det kanske vore lite elakt? Äsch, jag gör det! :') Imorgon hade vi tänkt att åka till landet, men efter att ha fått reda på att det ska regna så tar vi det en annan gång. Vill önska er alla en riktigt Glad Midsommar och ta hand om er! Hööööööörs ♥



Halvgammal bild, när håret var ljusbrunt.. :)


Trötter

Rasmus kom hit runt 6. Vi har kollat på "På smällen" som jag har sett typ 2434 gånger, och bara fjantat oss. Sjuk humor :') Han gick nyligen hem för han var tvungen att gå ut med hunden. Lilla Snoobi ♥ Imorgon blir det att åka till Rasmus tidigt, vill färga håret också, får se om det blir av. Sedan blir det faktiskt hemmakväll med söta mami ♥ Nu ska jag ta och göra honungste, hörs imorgon!


weheartit


Ny lur

Har tänkt köpa ny lur när jag får lönen, men kan inte bestämma mig för vilken?! Alla går runt med sina Iphone's just nu, frågan är om man ska vara lite udda? Haha.. Eller ska jag flyta in bland alla er andra? ;) Nej driver, men kan iallafall inte bestämma mig för vilken utav dessa tre. Men det riktas lite mot Samsung'en.. Vilken skulle du rekommendera?


Samsung Galaxy S2


Iphone 4S

Xperia x10


GIVE ME.




..och massvis med snygga färggladda linnen skulle sitta fint!! ♥ 
Från Gina Tricot och Bikbok.


Rubriklös

Åh. Det går inte att beskriva hur tråkigt jag har det just nu. Fan också. Borde gått till jobbet och tjänat lite cash. Men nej, jag får inte anstränga mig för mycket om jag vill att min hals/röst ska bli bättre. Skönt att jag har något att se framemot i helgen då om det blir som planerat, att följa med Rasmus och hans familj till landet. Vore hur mysigt som helst, längesen jag var ute sådär borta på landet. Var kanske ca 5 år sedan? Haha.. + så är det jävligt tråkigt att ens egna familj inte har något. Åhåå. Nu ska jag fortsätta klaga och tycka synd om mig själv fast utanför bloggen, försöker fixa en header men det går ju inte alls något vidare. Orkar inte. Rasmus kommer om ca 2 timmar. Woho! Ha det gött =)))))


bild: weheartit


Kreta - Hersonissos 2012














Och utsikten..






21 juni

Kanske ska försöka blogga lite under dagarna? Nja, om jag har tid över. Är iallafall redan vaken som ni märker, kunde inte fortsätta sova eftersom halsen är som den är.. Är hemma från jobbet idag med. Ska snart göra lite frukost samt honungste. Blir bara att ligga hemma idag med, vettefan om det finns något att blogga om mer idag då alltså. Aja, hörs kanske latero! =)


Kanske ska bjuda på lite bilder från Kreta i ett inlägg? Hmm.. =)


Rita Ora



Sommarjobb

I måndags började jag mitt sommarjobb hos Familjebostäder. Tycker att det verkar rätt nice faktiskt. Gratis motion får man ju också eftersom vi rör på oss väldigt mycket. Än så länge så har vi städat ur förråd och källargångar. Soppat bort grus vid portar och lackat bord. Men attans *43^?#! så har jag blivit förkyld. Och nu snackar vi kraftigt förkyld. Min hals mår inte alls bra och när jag pratar låter det mer som viskningar. Alltså så har jag nästan tappat rösten haha.. Gick till vårdcentralen runt två idag, och förkylningen har satt sig på stämbanden. Så det är bara att vila och vänta tills man blir frisk. Och dricka mycket honungste!! Hoppas på att vara tillbaks på jobbet på måndag! Sitter här i min onepiece och tycker väldigt mycket synd om mig själv. Nu ska jag kolla klart på "Friend Zone" som går på MTV. Hööööörs


Godmorgon!

Igår mådde jag sjukt dåligt. Både jag och Rasmus är förkylda.. Jag började fan böla igår bara för att jag hade så ont i halsen hehe.. :( men kom hit runt 6-tiden igår efter fyra timmars sängliggande hemma för att vila. Så sov jag här hos Rasmus inatt. Var nyss och duschade och nöten sover som en stock. Funtar på om jag ska göra frukost till honom och mig.. Ja det blir nog så. Måste ta och vila hela dagen! Imorgon blir det att börja våra sommarjobb för både han och mig. Ha en trevlig dag alla, trots vädret (här regnar det) =)


Jensen's Böfhus

Rasmus hade bara bilder på mig... Aja hehe! =)


12 månader bebo!

Vaknade upp runt tio. ååååhå idag har vi vår 1-års dag! ♥ Ska börja göra mig i ordning lite så ska vi sedan åka in och äta på Jensen Böfhus. Ska bara umgås och ha det hur trevligt som helst idag! Ha en bra dag allesammans =)

Kort inlägg

Kom hem i måndags från Grekland. Hade det jättebra och fint väder hela veckan var det! Dock blev vi 16 timmar försenade när vi skulle åka hem. Ena vingen hade något tekniskt fel, så vi blev skjutsade till ett hotell där vi fick gratis middag och rum att vila i tills vi blev väckta igen runt tre på natten för att åka med bussen in till flygplatsen. Planet startade runt halv 6 och jag var så sjukt utmattad.. Kom hem runt tio och mötte upp min efterlängtade Rasmus! Åkte till hammarby sjöstrand för att hämta mina arbetskläder. Har ju fått sommarjobb hos Familjebostäder. Och igår var det kabaré i skolan och många fina uppträdanden fick man se! På kvällen var det vår bal, tre rättersmiddag, tal, sång och dans bestod kvällen av kan man säga. Idag hade vi skolavslutning, får hoppas man stöter på en del ibland! Tre fina år med klassen och med en del ytterligare två år sedan 5:an. Jag blev nöjd med mina betyg som jag hade vart lite smått orolig för.. Hade förväntat mig ett IG i matte. Men nej där satt den! Klarade ett G. Hur glad som helst, ska satsa som fan i gymnasiet! Hade två VG och resten G. Nööööööjd! Nu ska jag nog ta och sova, är hos Rasmus och innan han slutar spela så vill jag försöka somna innan så jag får mycket plats i sängen. Haha, Godnatt på ee!


Just nuuuuu


2 juni

Sitter här hos Rasmus just nu, de få timmarna innan jag reser iväg. Måste spendera timmarna väl! ♥ Åker in mot arlanda runt tre-tiden inatt, åhååå. Brukar alltid vara sådär pirrig i magen när jag åker in dit haha. Innan jag kom hit var jag i Farsta en snabbis för att låna en bok på biblioteket. Måste ha något att läsa när jag ligger på stranden istället för att glo runt på massa människor. Nä, nu ska jag vara social. Hööööörs nog inget mer förrens den 11:e! Ha det gott allesammans ♥♥♥

PS! SKA FÖRSÖKA TA SÅ MYCKET BILDER SOM MÖJLIGT!


photos from weheartit

Remby


Min extrablogg

Har gjort en "bloppisblogg" -http://salebyemma.blogg.se
Kika in den vetja! =)

2 dagar kvar

Nu är det bara 2 dagar kvar tills Grekland ♥ Känns så otroligt skönt att få komma till värmen där borta och det bästa är ju fan att man kommer bli brun, helt perfekt till balen ju! Så galet nice. Dock kommer jag sakna Rasmus väldigt mycket, får tänka på honom när jag ska ta och sola åt honom haha.. Idag har det bara varit en vanlig dag i skolan. Lämnade in svenska uppsattsen som man skulle skriva om en bok vi har hållt på med i hundra år känns det som. Men nu äntligen är det klart!! Har lämnat in alla böcker nu också, och skåpet är helt tomt förutom några pennor och sudd som jag lämnade kvar. Bästa känslan! Är hos Rasmus nu och har suttit här vid datan sen halv tre, ska ta och mysa nuuuuuu, vi hörs ♥

image description

RSS 2.0